woensdag 9 januari 2008

''Toename van de radicalisering moslims,''

Limburgs Dagblad vrijdag 26 oktober 2007

Beste Redactie,

Naar aanleiding van het artikel in de krant van zaterdag jl. over de toename van de radicalisering van moslim, wil ik hier een oproep plaatsen aan alle moslims oftewel; alle mensen die de betekenis van La ilaha ilal lah weten.

Oproep aan alle moslims of aan alle mensen die de betekenis weten van La ilaha ilal lah, want als men het weet en zich eraan houd, zou je je nooit zich ergeren aan uitspraken van mensen zoals Geert Wilders, Hirshi Ali of Ex- Moslims of iemand die cartoons tekent over Mohammed [ Vrede zij met Hem]en in de kranten zet, wan dat zijn ook mensen van vlees en bloed, en dat zijn mensen die Allah [God] op deze aarde gebracht heeft met een bedoeling, en hij is diegene die dat soort mensen kan straffen.

Wij als mensen kunnen alleen,op een vredige manier, anderen wijzen op dingen die ze doen, waar wij van denken dat ze verkeerd zijn. Allah [God] is machtig genoeg om iemand te bestraffen op zijn daden.

Eén ding is zeker, bij dat soort mensen eindigt hun leven altijd op een bizarre manier.
Als iemand kiest voor dit leven en niet denkt aan leven na de dood, is zijn keus, wij mensen kunnen daar niets doen, laat hem.Allah [God] heef die mogelijkheden genoeg gemaakt voor ons, maar heeft ons ook laten weten, als je voor het leven kiest, dan weet je wat je te wachten staat na de dood.

Maar daar willen wij niets van weten, want wij willen auto rijden en tegelijkertijd vliegen.
Wij willen alles zeggen wat we willen en niet denken aan de gevolgen voor de medemens.Dus moslims of alle mensen die de betekenis weten van La ilaha ilal lah, wees niet wanhopig, laat andere niet wetende, zeggen wat ze willen zeggen, Allah[God] is machtig.

Abakoula Argalaless

Geen opmerkingen: