maandag 7 januari 2008

Geschenk van Allah of God

Ziekenhuis betaalt 4 ton voor ongewenste tweeling>Dat lijkt veel maar is het niet>''we zijn claim-minded''

Geachte Redactie,

Geschenk van God of Allah,
Ik heb het artikel'Gezond en toch 4 ton schadevergoedng' van woensdag 29 augustus met open mond gelezen, want hier word je stil van. Vroeger zouden ze zeggen, dit is een geschenk van God of Allah, een tweeling is iets bijzonders, je hebt mensen die tweelingen zien als heilige wezens.

Je hoort wel mensen zeggen 'ik geloof niet in God of Allah', maar ik zeg altijd dat zij liegen.Ze geloven gewoon de kerk niet, en je ziet het, dit artikel bewijst het, want deze vrouw gelooft wél wat de dokter tegen haar zegt, want de dókter is voor haar God/Allah.

Door te geloven wat de dokter zegt is ze zwanger geworden, maar nu is haar God/Allah [dokter] een leugenaar en zoekt zij haar toevlucht in geld, dat ons allemaal kapot kan maken. Zij denkt dat ze met 4 ton haar kinderen gelukkig en gezond kan grootbrengen.

Ze vergeet dat een tweeling een geschenk van God/Allah is, een geschenk dat méér waard is dat wat dan ook. Als deze zogenaamde ongewenste tweeling in Colombia of Afrika geboren was, werd ze ter adoptie afgestaan en kwam ze bij een rijk Nederlands gezin terecht.

Nu worden de kinderen met smartegeld opgevoed. Wat zouden die kinderen denken als ze later dit artikel zien, hoe denken ze dan over hun ouders?

Abakoula Argalaless

Geen opmerkingen: